23/07/2024
Охрид

Недела на спортот во ООУ „Братство Единство“ Лескајца

Во рамки на Европската недела на спортот, денес, во ООУ „Братско единство“ Лескајца, се организираа спортско – рекреативни активности.

Целта на Европската недела на спортот е обезбедување можности за сите деца да бидат активни преку спортски игри.

Leskajca_sport_240922001Leskajca_sport_240922003Leskajca_sport_240922002


WebOhrid / 24.09.2022 / Општина Охрид