18/04/2024
Охрид

Новогодишни пакетчиња за дечињата од вработените во Локалната самоуправа

Градоначалникот Јован Стојаноски, денеска им подели новогодишни пакетчиња на дечињата од вработените во Локалната самоуправа.

На дечињата градоначалникот Стојаноски им ја честита Новата 2018 година и им посака здравје и среќно и безгрижно детство.