13/06/2024
Македонија

Обединети за Македонија со честитка за католички Божик

Партијата Обединети за Македонија упати честитка до сите припадници од католичка вероисповед.

„Почитувани браќа и сестри, нека овој ден, ги осветли вашите души, и ви подари спокој, кој ќе ви ја донесе светлината, мирот и радоста, нека ја облее вашата душа, и ги поплави вашиоте домови.

Честито рожденство Христово, нека е вечен празникот на сите верници кои слават Божиќ по Грегоријанскиот календар.“ – стои во честитката од партијата Обединети за Македонија.