Од понеделник, 13. ноември започнува продажбата на билети за Македонија – Англија

Во понеделник, 13. ноември, ќе започне продажбата на билети за натпреварот на Македонија – Англија на Националната арена „Тодор Проески“ во Скопје од квалификациите за ЕП 2024.

Цената на влезница за натпреварот изнесува од 400 и 600 денари.

Продажбата на билети за натпреварот Македонија – Англија ќе се организира исклучиво преку продажната мрежа на MKTickets со физичко присуство на купувачите. 

Задолжителна е влезница за натпреварот и за деца, без оглед на нивната возраст.

МАКЕДОНИЈА – АНГЛИЈА (Национална арена „Тодор Проески“, 20. ноември, 20:45 часот)

Северна трибина

Блок 13 и 19                             400 денари

Блок 14, 18, 20 и 24                 600 денари

Јужна трибина

Блок 1 и 6                                 400 денари

Блок 2, 3, 4  и 5                        600 денари

Западна трибина

Блок 25, 26, 27, 28, 29 и 30    400 денари

Билетарата на Националната арена „Тодор Проески“ ќе биде отворена на 18, 19. и 20. ноември од 10:00 до 18:00 часот. 

Продажни места:

Скопје:

• ЛитератураМК – City Mall

• ЛитератураМК – East Gate

• ЛитератураМК – Веро Центар

• Литература – ТЦ Буњаковец

• Литература МК  – ул. Македонија

• Југотон ГТЦ 1

• ЈК Травел – ТЦ Бисер

• Макпетрол – Козле

• Макпетрол  – Илинденска

• Макпетрол – Влае

Велес:

• Унисон

Прилеп:

• ТА Бран

Куманово:

• Тобако Агора

Тетово:

• Тобако Монако

• Гранд Тобако

Гостивар:

• Тобако Вона 5

Охрид:

• ТА Вис Пој

Битола:

• Литерара МК

• Tobacco Brothers 

Струмица:

• Литература МК 

• ТА Сафари

Радовиш:

• ТА Халкидики


WebOhrid / 08.11.2023 / ФФМ