Охридската библиотека го збогати книжниот фонд со нови наслови

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Ти си тој што го сакам“ – Џована Флечер
„Ќе има друг ден“ – Лори Нелсон Спилмен
„Дивергенти“ – Вероника Рот
„Збогум најмила“ – Кристин Хана
„Крвава месечина“ – Катерина Шошко
„Врзани“ – Ема Чејс
“Испревртени” – Ема Чејс
„Криј се“– Лиса Гарднер
„Синот на управникот на сиропиталиштето“ – Адам Џонсон
„Калина“ – Петре Наковски