ОК ВМРО-ДПМНЕ Струга со честитка за празникот Голема Богородица

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Струга на сите православни верници им го честита големиот христијански празник, Успение на Пресвета Богородица – Голема Богородица, празник на мајката на животот!

„Нека овој ден на сите ни донесе мир, благосостојба и радост во нашите домови!

За многу години!“- стои во честитката