Осминафинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се осминафиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021.

Распоред на натпревари:

Среда 07.07.2021
20:00 Стадион Група 5:2 Ауто Зон
21:00 Ала Компани 6:0 Нова Пошта
22:00 Ресторан Бриони 5:2 Ескобар
23:00 ДООЕЛ Ноче 0:6 Ланч бар Пиколо

 

Четврток 08.07.2021
20:00 Сатеска 2:6 Инсомниа
21:00 Пекара Лихнида 3:1 Томас Ман
22:00 Мешеишта 0:0 (2:4 пенали) Турист Инжинеринг
23:00 АСП ПАК 5:1 Гостилница Кај Мече