13/06/2024
Охрид

Оштетен охриѓанец добитник на над 2 билиони денари во автомат клуб, МВР работи на случајот

На 26.12.2020 година околу 21:00 часот, С.Д.(53) од Охрид, во СВР Охрид пријави дека е оштетен и измамен од надлежните во автомат клуб-обложувалница во Охрид. Тој, според наведеното, добил бонус добивка што требало веднаш да му бидат исплатени, но од вработената му било кажано дека, по барање на претпоставените, исплатата била забранета, а апаратот ќе се исклучел.

СВР Охрид работи на расветлување на настанот.