ОУ „Кочо Рацин“ го одбележа патрониот празник на училиштето

Со пригодна свеченост, денес, основното училиште „Кочо Рацин“ го одбележа патрониот празник. На свеченоста што се одржа во просториите на подрачното училиште во Лакочереј, присуствуваше и градоначалникот Јован Стојаноски.

Свеченоста беше збогатена со културно уметничка програма, подготвена и изведена од страна на учениците под менторство на нивите учители и наставници.

WebOhrid