20/05/2024
Охрид

Пецаков: Одличен резултат на ВМРО ДПМНЕ во Охрид, победа со 1667 разлика! Бескрајно сум ви благодарен!

„Човек е онолку богат колку шо имат пријатели, другари, комшии,познаници и роднини кои што го поддржуваат во патот кој шо лично го зацртал….

Јас на мојот пат се сретнав со многу вакви луѓе!

И тоа посебно акцент ставам на луѓето кои не се само другари, туку ДРУГАРИШТА кои воопшто не се штедеа,рамо до рамо со мене,човек по човек, куќа по куќа !(нема потреба да ве тагирам сите поединечно многу сте, а и лично ќе ви се заблагодарам еден по еден)

Бескрајно сум ви благодарен!

Одлични Месни Комитет, мотивирани претседатели, членови и симпатизери на ВМРО ДПМНЕ, УМС И УЖ, Ветерани!

Силна поддршка од сите граѓани во Охрид без разлика на вера и националност!

Одлично раководство на ОК ОХРИД и силна партија, предводена од претседателот Saso Donev и секретарот Aleksandar Kiteski, цел општински комитет и Општински Изборен Штаб !

Одличен резултат ВМРО ДПМНЕ во Охрид, ПОБЕДА со 1667 разлика!

Ви благодарам на сите за придонесот!

Да живее Македонија!

Борбата за Македонија е вечна!“– напиша на својот ФБ профил, Кирил Пецаков.