Пекара Лихнида победник на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Екипата на Пекара Лихнида е победник на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021.

Откако заврши нерешено 1:1 екипата на Пекара Лихнида беше поуспешна од Ланч бар Пиколо по изведувањето на пенали.

⚽ Ланч бар Пиколо 1:1 (2:4 пенали) Пекара Лихнида 🏆

Претходно во битката за третото место, исто така на пенали, екипата на Инсомниа победи против Ресторан Бриони.

⚽ Инсомниа 3:3 (3:1 пенали) Ресторан Бриони 🥉