29/02/2024
Охрид

Поради градежни активности автобуската постојка кај Гимназија нема да биде во функција

Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи, автобуската постојка позади Гимназијата (на булевар „Туристичка“) нема да биде во функција од 03.06.2021 година до 10.06.2021 година.

Наместо неа ќе се користи автобуската постојка кај Жито Леб (на булевар „Туристичка“).