22/06/2024
Охрид

Поради изведување градежни работи прекин во сообраќајот на патот Кичево – Охрид

На ден 29.07.2022 (петок) на патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – Песочан, поради изведување градежни работи на пат, (минирање, бушење на косини на пат во двата правци), сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 11:00ч – 14:00ч во времетраење од 15 – 20 минути.