18/04/2024
Спорт

Поради лоши временски услови одложени неколку натпревари од ВМФЛ Исток и Запад

Поради лоши временски услови, Комисијата за натпревари праќа информација дека се одложуваат натпреварите од ВМФЛ – Исток:

Кожув Гевгелија – Братство

Детонит Јуниор – Осогово

и мечевите од ВМФЛ – Запад:

Велешта – Силекс

Гостивар – Тетекс 1955

Кораби – Охрид Лихнидос.

Истите натпревари ќе бидат одиграни во вторник, на 14 декември во 13:00 часот.


WebOhrid / 11.12.2021 / ФФМ