18/07/2024
Дебрца

Пожар на нискостеблеста вегетација во месноста Велмешко блато

На 18.02.2024 во 18:40 часот во СВР Охрид е пријавено дека во месноста „Велмешко блато“, атар на селото Велмеј, општина Дебрца, настанал пожар на нискостеблеста вегетација на земјиште во државна сопственост.

Повредени лица нема, а интервенирала Територијалната противпожарна единица Охрид.


WebOhrid / 19.02.2024 / СВР Охрид