Полуфинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се полуфиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021.

Распоред на натпревари:

Сабота 10.07.2021
21:00 Пекара Лихнида 1:1 (6:5 пенали) Инсомниа
22:00 Ланч бар Пиколо 1:0 Ресторан Бриони