Пожар на земјиште со нискостеблеста вегетација во Волино

На 16.03.2022 година во 20:30 часот во СВР Охрид пријавено е дека настанал пожар на земјиште со нискостеблеста вегетација во атарот на селото Волино, општина Дебрца.

Повредени лица нема, а пожарот е изгаснат од Територијалната противпожарна единица Охрид.


WebOhrid / 17.03.2022 / СВР Охрид