Пожар во близина на Орман

На 09.03.2019 година во 14,20 часот, од страна на С.С. (67) од Охрид, пријавен е пожар на нива со пластеници, лоцирани во близина на селото Орман-охридско. Пожарот е изгаснат од страна на Територијалната противпожарна единица од Охрид