13/06/2024
Охрид

Прв лет од Варшава за Охрид

„ТАВ Македонија“ ќе го пречека првиот лет од Варшава за Охрид на тур-операторот„Rainbow“.

Настанот ќе се одржи во понеделник (4 јуни 2018) на охридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“.

На настанот ќе говорат Алпер Ерсој, генерален директор на ТАВ Македонија; Јован Стојаноски, градоначалник на Охрид и Јацек Мултановски, амбасадор на Р.Полска во Македонија.