23/07/2024
Македонија

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Македонија, Миле Бошњаковски, по вчерашната владина седница

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по вчерашната владина седница.

https://www.youtube.com/watch?v=6f0It7plazo