21/05/2024
Охрид

Розово утро во Охрид

Изгрејсонцето и зајдисонцето знаат и тоа како да бидат уникатни. Боите на сончевата светлина доаѓаат до израз кога Сонцето е зад хоризонтот, кога изгрева или пак кога заоѓа, а сето тоа трае само неколку секунди.

Погледнете како изгледаше небото над Охрид утрово, неколку минути пред изгрејсонце:

WebOhrid