Се бара работник за прием и продажба на возила во „Терен Ауто Плус“

Салонот за продажба на користени возила „Терен Ауто Плус“, во населба Рача, Охрид, распишува оглас за вработување во редовен работен однос на работник за прием и продажба на возила.

Опис на работни задачи и потребни вештини/квалификации:

Прием и продажба на возила Административно работење (основна евиденција) Microsoft office Internet Интерес и технички познавања на автомобили Познавање на англиски јазик, усно и писмено (предност) Возачка дозвола Б категорија Одлични комуникациски и презентерски вештини Амбициозност, мотивираност, одговорност, флексибилност Тимска работа Заинтересираните треба да достават CV со фотографија на е-mail: teren.dooel@gmail.com

Огласот трае до 10.03.2020 г.

Избраните кандидати ќе бидат повикани на разговор на 13 и 14.03.2020г.

Започнување со работа на 20.03.2020г.