27/05/2024
Реклами

Терен Ауто Плус – вистинско место да го одберете Вашиот автомобил од соништата

Терен Ауто Плус е вистинкото место каде купувачите во Македонија можат да најдат висок квалитет на втора рака возила.

„Го градиме квалитетот и на нашите купувачи им нудиме прекрасна селекција на возила. Разгледајте го нашиот вебсајт за да дознаете за се што имаме да понудиме во Терен Ауто Плус. Кога ќе купите возило од Терен Ауто Плус, ќе ви излеземе во пресрет за одржувањето на истото.“ – велат од Терен Ауто Плус.

Терен Ауто Плус исто така нуди разни опции за плаќање потребни за лесно да дојдете до вашето следно прекрасно возило. 

Терен Ауто Плус

улица „Св.Наум Охридски“ бр. 117   Охрид, Македонија

+389 (0) 46 551-401  +389 (0) 75 249-979

teren.dooel@gmail.com

Работно време: Пон-Пет 10:00-17:00, Саб 10:00-15:00

http://terenautoplus.com/

https://www.facebook.com/Teren-Auto-Plus