21/05/2024
Охрид

Се запали дел од кровната конструкција на охридскиот Монопол

На 27.06.2020 година, во 06:05 часот, во СВР Охрид пријавен е пожар во Монопол, лоциран на улицата „Живко Чинго“ кој се појавил на дел од кровната конструкција.

Со интервенција на Територијалната противпожарна единица, пожарот е локализиран, а потоа целосно изгаснат.