20/04/2024
Охрид

Нарушен јавниот ред и мир на плажа во авто-кампот Градиште

На 27.06.2020 година во 14:30 часот, на плажа во Авто-кампот „Градиште“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со карање и викање помеѓу Ј.Ѓ.(35) и Љ.С.(44), двајцата од Охрид.

Против нив, во согласност со одредбите од Законот за прекршоци против јавниот ред и мир, ќе биде поднесена соодветна пријава.