Асфалтирани дел од улиците „Момчило Јорданоски“ и „Прва македонска ударна бригада“

Асфалтиран дел од улиците „Момчило Јорданоски“ и „Прва македонска ударна бригада“.  На „Момчило Јорданоски“ се асфалтира делот од кружниот тек

Read more

Ќе се поставува втор асфалтен слој на улицата „Прва Македонска ударна бригада“

Поради изведување на градежни активности за поставување на вториот асфалтен слој на коловозот, улицата „Прва Македонска ударна бригада“ од крстосницата

Read more