ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со честитка по повод Курбан Бајрам

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите припадници од исламска вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам. „Курбан Бајрам е празник на

Read more

Градоначалникот Георгиески упати честитка по повод Курбан Бајрам

По повод верскиот празник Курбан Бајрам, градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески упати честитка до сите граѓани од муслиманска вероисповед.  –

Read more

ЦИВИЛ апелира за придржување кон мерките за заштита од коронавирусот за време на Курбан Бајрам

Муслиманите слават Курбан Бајрам, еден од двата најсвети верски празници за муслиманите. Тоа е празник на жртвувањето, но и на

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга по повод Рамазан Бајрам

Општинскиот комитет на ВМРО – ДПМНЕ, Струга на сите граѓани од Исламската вероисповед, им го честита големиот верски празник Рамазан

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески за Рамазан Бајрам

Градоначалникот  на Охрид, Константин Георгиевски упати честитка по повод големиот муслимански празник Рамазан Бајрам. – На сите граѓани со исламска вероисповед

Read more

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со честитка по повод празникот Курбан Бајрам

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите верници од исламска вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам. „Курбан Бајрам е празник кој

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот Рамазан Бајрам

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите верници од исламска вероисповед им го честита големиот верски празник Рамазан Бајрам. „Рамазан Бајрам е

Read more

Честитка од градоначалникот Ногачески по повод Рамазан Бајрам

Градоначалникот на општина Дебрца, Зоран Ногачески, упати честитка по повод Рамазан Бајрам. „На сите граѓани од исламска вероисповед Ви го

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод Рамазан Бајрам

По повод големиот муслимански празник Рамазан Бајрам градоначалникот на Општина Охрид Константин Георгиески упати честитка до сите муслимански верници. „Почитувани

Read more