Пецаков: Охрид е против власта и вели доста е, сум бил и останувам човек кој ги брани вашите интереси

По повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, кандидатот за градоначалник д-р Кирил Пецаков од редовите на ВМРО

Read more

Пецаков: Поставување фотоволтаични панели за заштита на животната средина и намалени трошоци за електрична енергија

Кандидатот за градоначалник на општина Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“, д-р Кирил Пецаков, денес одржа прес-конференција на

Read more

Пецаков: Докажавме дека постои надеж и пркос, дека веруваме во себе и во победа за светла иднина

Кандидатот за градоначалник на општина Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“, д-р Кирил Пецаков, денес одржа прес-конференција на

Read more

Донев: Заедно застанувамe гордо пред вас со цел реализација на сите наши идеи и проекти за Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на која говореше претседателот на Општинскиот комитет и носител на листата на членови на

Read more

Пецаков: Во Охрид победи разумот, победи народот

Кандидатот за градоначалник на Општина Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“, д-р Кирил Пецаков, денес одржа прес-конференција на

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Ќе Георгиески ќе остане запаметен како најдеструктивниот градоначалник на Охрид!

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати реакција до медиумите во врска со денешната прес-конференција на градоначалникот Константин Георгиески. „Ќе Георгиески ќе остане

Read more

Пецаков: Поддржете нè и заедно да создаваме нова и светла иднина за Охрид!

Кандидатот за градоначалник на Општина Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“, д-р Кирил Пецаков, денес одржа прес-конференција на

Read more

Донев: Поддржете нè, само заедно со вас ќе се избориме за нашиот град!

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на која говореше носителот на листата за членови на Советот на општина Охрид, Сашо

Read more

Тодева-Стојановска: Проекти за сите во Охрид – функционално, ефикасно и модерно место за живеење во секој еден негов дел

„Нашата визија е Охрид да стане функционално, ефикасно и модерно место за живеење во секој еден негов дел.“ – истакна

Read more