17/07/2024

вмро-дпмне

Охрид

Петкоска: Претседателката на СДСМ Охрид не ги исполнува критериумите за избор на раководно лице во Централниот регистaр

Денес во Охрид пратеничката Лидија Петкоска од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, одржа прес-конференција на која истакна: „Драги охриѓани; Ако мислевте дека

Read More
Охрид

Реакција: ВМРО-ДПМНЕ и Пецаков направија многу повеќе за една година отколку СДСМ за четири години

„Кристина Крлеска-Деспотоска се дрзна да ја критикува Локалната власт предводена од ВМРО-ДПМНЕ и градоначалникот Кирил Пецаков откако СДСМ залудно потроши

Read More