Во Велестово ќе се одржи работилница „Начини на одгледување и карактеристики на домашното магаре“

Здружението на граѓани „ЗГ БУША – Скопје“, како имплементатор на проектот Заштита на домашното магаре, финансиски подржан од ГЕФ Македонија,

Read more

Трибина „Се менува ли визурата на Охрид со новите урбанистички и архитектонски решенија“

Здружението на граѓани „СОВЕСТ“ Охрид, организира трибина на тема „Се менува ли визурата на Охрид со новите урбанистички и архитектонски

Read more

Честитка за Велигден од Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

По повод Воскресение Христово Велигден честитка до граѓаните упати Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. „Почитувани граѓани, Дозволете ми во мое

Read more

Во Охрид се одржа предавање „Договори за издршка, подарок, тестамент“

Во Охрид денес се одржа бесплатно предавање на тема „Договори за издршка, подарок, тестамент“, кое беше наменето за сите граѓани

Read more