Стручна дебата за поголема безбедност на домот и семејството

„Безбедноста на домот-преку превенција на новите закани и безбедносни ризици” беше насловена стручната дебата која се одржа денеска во Општина

Read more

Одржана граѓанската дебата „Каков градоначалник сакаат Охриѓани?՛՛

Здружението за мултикултурна интеграција, „Инклузија“ од Охрид, ја одржа граѓанската дебата на тема: „Каков градоначалник сакаат Охриѓани?“, на која присуствуваа

Read more

Премиерот Заев и министерот Сугаревски на трибина со охриѓани „Силна економија – шанса за сите“

Премиерот Заев на трибината „Силна економија – шанса за сите“ во Охрид соопшти дека Владата на Република Македонија има прогрес

Read more

Успешен дијалог со угостителскиот еснаф околу надоместокот за поставување на урбана опрема

На денешната средба на градоначалникот Д-р Јован Стојаноски и дел од неговите соработници со угостителскиот еснаф, беа усогласени повеќе делови

Read more