ЦЈЗ: Угостителите и станоиздавачите задолжително да извршат превентивна дезинфекција

Во рамки на своите законски надлежности и овластувања, а во пресрет на Велигденските празници кога се очекува голем број гости

Read more

Центарот за јавно здравје Охрид подготви посебни, поволни пакети на услугите за дезинфекција за станоиздавачите

Во рамки на своите законски надлежности и овластувања, а во пресрет на претстојната туристичка сезона, Центар за јавно здравје Охрид

Read more