Утре Отворен ден „Национален парк Галичица и пријателите поблиску до вас“

Утре, 23-ти мај 2022 година (понеделник), Јавната Установа Национален парк Галичица, ќе организира Отворен ден „Национален парк Галичица и пријателите поблиску

Read more

Отворен ден во СОСУ „Свети Кирил и Методиј“ Охрид

Средното економско училиште „Свети Кирил и Методиј“ Охрид организира отворени денови по повод патрониот празник. „Во текот на овие отворени

Read more

Честитка од градоначалникот Кирил Пецаков по повод Меѓународниот ден на Ромите

Градоначалникот Кирил Пецаков упати честитка до припадниците на ромската заедница, по повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите. „Со

Read more

Прогласена тридневна жалост за трагичната сообраќајна несреќа во Бугарија

Со едноминутно молчење во знак на почит кон жртвите од трагичната сообраќајна несреќа во Бугарија, и во знак на сочувство

Read more