13/06/2024

интернет

Охрид

9 години WebOhrid

Пред точно 9 години започна со работа електронскиот медиум WebOhrid. Во изминатите години нашиот медиум постојано се доусовршуваше, а целта

Read More
Охрид

8 години WebOhrid

Пред точно 8 години започна со работа електронскиот медиум WebOhrid. Во изминатите години нашиот медиум постојано се доусовршуваше, а целта

Read More