Мавровски меморијал 2019 (12-14 февруари)

Мавровски меморијал е спортска манифестација која го промовира едно од најубавите туристички атракции, но и Македонија воопшто. Натпреварот се одржува

Read more

Извлечени странски државјани заглавени во снег на пат кон Галичник

Вчера попладне на телефонска линија 195 се јавило лице странски државјанин, кој пријавил дека заедно со неговата сопруга со својот

Read more