Со сугестии и предлози младите да учествуваат во креирање на младинската стратегија на општината

Процесот на креирање на Младинска стратегија на општина Охрид се одвива согласно предвидената динамика и планираните активности. По успешната работилница

Read more

Михајловски: Креирањето на квалитетни младински политики е основа за просперитетна и напредна младина

СДСМ и коалицијата „Најдоброто за Охрид“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за советник, Бојан Михајловски. „Почитувани охриѓани,

Read more

Одржани турнири во шах за ученици од основно образование од Охрид

Денес (02.10.2021) во ООУ „Братство Единство“ Охрид се одржаа турнири во шах за ученици од основно образование од Охрид. На

Read more

Леон Лекоски – талентирано момче кое прераснува во врвен фудбалер

Леон Лекоски важи за еден од најталентираните млади фудбалери во Германија кој има потенцијал да прерасне во врвен фудбалер. Роден

Read more

Четврта седница на Локалното собрание на млади на општина Охрид

Се оддржа четвртатат седница на Локалното собрание на млади на општина Охрид. Согласно, Деловникот за работа на Локалното собрание на млади

Read more

Кирил Лазаров го објави списокот со ракометари за младинската машка М19 репрезентација

Селекторот на машката младинска репрезентација, Кирил Лазаров го објави списокот на ракометари повикани за собир на младинска машка М19 репрезентација

Read more