Граѓаните анонимно можат да пријават групирање и прославување на Новогодишните празници

Во насока на доследно и целосно почитување на уредбите на Владата на Република Северна Македонија, односно мерките и активностите за

Read more

Основци од „Живко Чинго“ – Велгошти изработија новогодишна честитка

Ученици од ООУ „Живко Чинго“ – Велгошти со помош на нивниот ликовен педагог Жанета Стаиќ Митрески, рачно изработија новогодишна честитка.

Read more

Основци од „Григор Прличев“ презентираа новогодишни изработки

Учениците од шестите и осмите одделенија при ОУ „Григор Прличев“ Охрид организираа Новогодишен базар. Имено, покрај одделенските предновогодишни приредби, овие

Read more

Новогодишна порака на в.д градоначалникот на Охрид Константин Георгиески

Новогодишна порака на в.д градоначалникот на Охрид Константин Георгиески Почитувани сограѓани, Во новата 2019 година, влегуваме со цврста определба и

Read more

Новогодишни пакетчиња за згрижените деца во охридските болници

Децата со посебни потреби  кои се лекуваат во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“  и  децата во детското

Read more

Конкурс за најубаво украсен новогодишен двор или балкон во општина Охрид за Новата 2019 година

Градоначалникот на општина Oхрид објавува КОНКУРС за најубаво украсен новогодишен двор или балкон во општина Охрид за Новата 2019 година

Read more