Новогодишна хуманитарна акција „Да живееме со насмевка“

НВО Коалиција на Египќани, во рамките на своите можности, денес, посети деца кои потекнуваат од социјално ранливите категории како и деца

Read more

Новогодишни пакетчиња за згрижените деца во охридските болници

Децата со посебни потреби  кои се лекуваат во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“  и  децата во детското

Read more

Новогодишни пакетчиња за дечињата од вработените во Локалната самоуправа

Градоначалникот Јован Стојаноски, денеска им подели новогодишни пакетчиња на дечињата од вработените во Локалната самоуправа. На дечињата градоначалникот Стојаноски им

Read more