Утре ќе се одржи Олимписки пливачки маратон на 10 километри „Охрид 2022“

Утре, 26.08.2022 (петок) во организација на Клубот за спортови на вода „Охридски Бранови 2008“ Охрид ќе се одржи четвртиот по

Read more

Општина Охрид застанува зад организацијата на Охридскиот пливачки маратон

Општина Охрид ќе обезбеди 2 милиони денари од општинскиот буџет за организација на овогодинешното издание на Охридскиот пливачки маратон. Градоначалникот

Read more

Богат спортски пливачки викенд во Охрид

Клубот за спортови на вода „ОХРИДСКИ БРАНОВИ 2008“ Охрид, најавува богат спортски пливачки викенд во Охрид, на Охридското езеро. Третиот

Read more

Утре ќе се одржи јубилејниот 40-ти по ред Илинденски пливачки маратон – Охрид 2019

Во организација на пливачкиот клуб Охридски бранови 2008 Охрид, а под покровителство на Советот на оштина Охрид, традиционално, на 02.08.2019

Read more

Франческо Гетини победник на 32 издание на Охридскиот пливачки маратон

Денес се одржа 32 издание на Охридскиот пливачки маратон кој е трет и последен од овогодинешната серија на Ултра маратони

Read more

Најавено 32 издание на Охридскиот пливачки маратон

Денес во Охрид се одржа прес-конференција по повод утрешниот 32 Охридски пливачки маратон. „Од името на Пливачката федерација на Македонија,

Read more

Одржан Интернационалниот Олимписки пливачки маратон на 10 км. „Охрид 2018“

Денес во Охрид се одржа Интернационалниот Олимписки пливачки маратон на 10 км. „Охрид 2018“. Маратонот се одржа во водите на

Read more

Утре во Охрид ќе се одржи Интернационалниот Олимписки пливачки маратон 2018

Клубот за спортови на вода „ОХРИДСКИ БРАНОВИ 2008“ – Охрид, го најавува одржувањето на Интернационалниот Олимписки пливачки маратон на 10

Read more