14/06/2024

проекти

Охрид

Привршува рокот за доставување апликации за јавниот повик за граѓански организации за поднесување предлог проекти во рамки на ReLOaD2

Општина Охрид ги потсетува сите заинтересирани Граѓански организации дека во петок (04.03.2022) истекува рокот за доставување апликации за Јавниот повик

Read More
Дебрца

Градоначалникот Ногачески најави нови проекти во локалната патната инфраструктура

Градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески најави нови проекти во локалната патната инфраструктура. „Согласно Годишната програма за изградба и реконструкција

Read More