Фатени рибокрадци во близина на угостителски објект на Дебарското езеро

На 23.04.2019 година во 12:30 часот, во близина на угостителски објект на Дебарското езеро, во незаконит риболов, затекнати се Ќ.Л.

Read more

Стојаноски: Треба да се изнајде системско решение за соодветно управување со Охридското Езеро

Градоначалникот Јован Стојаноски на денешната вонредна седница на Советот на општина Охрид, во изјава за медиумите истакна дека беа преземени

Read more