Пронајдени рибарски мрежи кај Лагадин и Елешец

На 14/15.12.2018 година при вршење на патролна дејност во водите на Охридското Езеро, од страна на полициски службеници во 00:10 часот спроти плажата „Лагадин“ и спроти плажата „Елешец“ на околу 300 метри од брегот на езерото, пронајдени се рибарски мрежи.

Се работи на расчистување на случајот.