ЗРРСК „Свети Апостол Петар“ Охрид: Бараме одговорност за уништувањето на охридската пастрмка

Здружението на рекреативни риболовци „Свети Апостол Петар“ – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое бара одговорност за уништувањето на

Read more

Министерството за животна средина апелира да се избегнува движење во близина на браната на Слатинско Езеро

Поради состојбата со браната на Слатинското Езеро, Министерството за животна средина и просторно планирање и препорачува на пошироката јавност, а

Read more