ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид: 8.000.000 (ОСУМ МИЛИОНИ) денари за ПРИВРЕМЕНИ ВРАБОТУВАЊА!

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во врска со договорот за привремени вработувања во Општина Охрид. „Во услови кога

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Средството со кое ЈП „Охридски Комуналец“ вршеше дезинфекција не смеело да се користи во присуство на деца

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Со надзорот во детската градинка се потврдија нашите сомневања дека

Read more

Левица: Градоначалникот Георгиески тврди дека состојбата е загрижувачка, а Владата ќе прави попис

Локалниот Огранок на партијата Левица – Охрид, испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Во услови кога короната, за жал

Read more

Демократски сојуз: Владата итно да го заштити културното и природното наследство во охридскиот регион

Демократскиот сојуз и изразува поддршка на министерката за култура Ирена Стефоска да побара од Владата да ги одземе ингеренциите на

Read more

Левица: Директорот Алексијоски манипулираше дека нема загадување во Охридското Езеро

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Ја информираме јавноста дека денес добивме одговор

Read more

Демократски сојуз: Масовното прислушување е вршено преку системите на МВР

Во врска со судската одлука за Таргет-Тврдина, за Демократскиот сојуз од исклучителна важност е тоа што после шест години, Судот

Read more

Левица: Охридските пожарникари функционираат во мизерни услови со кои се загрозува нивната безбедност и општата безбедност

Партијата Левица ЛО Охрид испрати соопштение до медиумите, во кое стои: „Загрижувачки се состојбите во противпожарната служба во Охрид. Пожарникарите се оставени

Read more

Левица: Aлармантна состојба во сообраќајот низ Охрид

Партијата Левица ЛО Охрид испрати соопштение до медиумите, во кое стои: „Додека модерните држави низ различните страни на светот ги реализираат најдобрите

Read more

ВМРО-ДПМНЕ Дебрца: Нема ни С од санација на балон салата во Требеништа

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Пред еден месец Градоначалникот во заминување Ногачески помпезно објави

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и Георгиески покажаа кадровска неспособност, самобендисаност и злоупотреба на маката на работниците

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Власта и Георгиески покажаа кадровска неспособност, самобендисаност и злоупотреба на

Read more