Работна средба на градоначалникот Пецаков со амбасадорот на Република Словачка Маркуш

Градоначалникот Кирил Пецаков, денес одржа работна средба со амбасадорот на Словачка во Македонија, Хенрик Маркуш. Разговорот беше фокусиран на априлската

Read more

Градоначалникот Пецаков на средба со претставници од туристичко-услужниот сектор

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков, денес одржа работна средба со претставници од угостителскиот и чаршиски еснаф, ХОТАМ, Занаетчиската комора и

Read more

Средба на градоначалникот Пецаков со генералниот конзул на Косово во Македонија

Денес, градоначалникот Кирил Пецаков, оствари  протоколарна средба со Генералниот конзул на Косово Агим Красниќи. На средбата Пецаков беше запознат со

Read more

ЈУНП „Галичица“ важен дел од функционирањето на Охрид

Градоначалникот Кирил Пецаков, денес, беше во посета на ЈУ „Национален парк Галичица“. На средбата, вработените го информираа за начинот на

Read more

Средба на градоначалникот Пецаков со претставници од ГИЗ

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков денеска оствари работна средба со Марк Барет и Јован Гавриловски од Германската организација за меѓународен развој

Read more

Градоначалникот Пецаков оствари средба со претставници на Охрид SOS

Градоначалникот Кирил Пецаков, оствари средба со претставници на „Охрид СОС“. Целта на средбата беше во насока на воспоставување подобра комуникација

Read more

Градоначалникот Кирил Пецаков оствари средба со министерката за култура Ирена Стефоска

Денес, на работна средба со градоначалникот Кирил Пецаков, беше Министерската за култура Ирена Стефоска. На средбата беше разговарано за активностите

Read more

Одржана средба помеѓу градоначалникот Кирил Пецаков и претседателот на Стопанска комора Бранко Азески

Денеска, градоначалникот Кирил Пецаков оствари средба на претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески. На средбата претседателот Азески

Read more

Заменик амбасадорот на Германија Ото Граф во посета на Охрид

Во посета на Охрид, на средба со градоначалникот Кирил Пецаков, беше заменик амбасадорот и раководител на економскиот сектор во Германската

Read more