Асфалтирани дел од улиците „Момчило Јорданоски“ и „Прва македонска ударна бригада“

Асфалтиран дел од улиците „Момчило Јорданоски“ и „Прва македонска ударна бригада“.  На „Момчило Јорданоски“ се асфалтира делот од кружниот тек

Read more

Интензивни градежни активности за реконструкција на улиците „Абас Емин“ и „15-ти Корпус“

Интензивно се одвиваат градежните активности за реализација на двата најголеми и најзначајни инфраструктурни проекти во Општина Охрид. Тое се реконструкциите

Read more

Забрана за сообраќај на крстосницата помеѓу улиците „Железничка“, „Егејска“ и „Будва“

Се известуваат жителите на општина Охрид дека утре 27.10.2020 година (вторник) ќе се врши хоризонтално обележување на кружната крстосница помеѓу

Read more

Утре забрана за сообраќај на „Железничка“ и на дел од „Егејска“ и „Будва“

Се известуваат жителите на општина Охрид дека утре (10.10.2020 година) во период од 05:00 – 16:00 часот, улицата „Железничка“ целосно

Read more