Aтрактивен избор на стари фотографии од германскиот фотограф Курт Хејлишер

Во Куќата на Уранија – МАНУ, во Охрид, течат интензивни активности на нашата највисока научна институција – Македонската академија на

Read more

Новогодишен фото конкурс: „Празнични насмевки и незаборавни спомени“

Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев и „Love & Life Studio“ објавуваат новогодишен награден фото конкурс. Сите кои сакаат да учествуваат

Read more

Направете фотографии со Дедо Мраз и новогодишни фото сесии во Фото Рекс

Овековечете ги предпразничните мигови во Фото Рекс во празнична атмосфера и сликање со Дедо Мраз, но и фото сесии во новогодишен

Read more