На Ќафасан откриен автомобил со фалсификуван број на шасија

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „фасификување на исправа“, граничната полиција Регионален центар Запад поднесе кривична пријава

Read more

Интензивни контроли за откривање лица кои бесправно управуваат возила со странски регистарски ознаки

Во СВР Охрид, денеска беше одржан работен состанок со претставници на Царинската управа на Република Македонија. Работната средба имаше информативно-координативен

Read more