Поради градежни активности автобуската постојка кај Гимназија нема да биде во функција

Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи, автобуската постојка позади Гимназијата

Read more

Разговори за воведување автобуска линија за патници од Елбасан до Охридскиот аеродром

ТАВ Македонија, денеска во Елбасан, Албанија, ги претстави можностите за евтини патувања од Аеродромот Св. Апостол Павле Охрид и Меѓународниот

Read more

Пуштена во употреба новата автобуска станица во Охрид

Денес со пригодна свеченост беше пуштена во употреба новата Автобуска станица во Охрид. На свеченоста присуствуваше премиерот Зоран Заев, охридскиот

Read more