Честитка од градоначалникот Кирил Пецаков по повод Меѓународниот ден на Ромите

Градоначалникот Кирил Пецаков упати честитка до припадниците на ромската заедница, по повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите. „Со

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на припадниците на ромската заедница им го честита 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите. „Ромската заедница

Read more

Честитка на градоначалникот Георгиески до ромската етничка заедница

По повод одбележувањето на 8. Април, Меѓународниот ден на Ромите, градоначалникот Константин Георгиески, упати честитка до ромската етничка заедница. –

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите

„Почитувањето на различностите, градење соживот и еднакво општество за сите е нашата најголема сила. Ромите како заедница се нераскинлива алка

Read more

Честитка од градоначалникот Стојаноски по повод 8ми април – Меѓународниот ден на ромите

Градоначалникот Јован Стојаноски, по повод 8 април – Меѓународниот ден на Ромите, упати честитка до припадниците на ромската заедница. „На

Read more